nagra  d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark Velopa Novice O podjetju Kontakt

Iščete najustreznejšo rešitev za parkiranje koles?

Skupaj z Velopo , ki je  specializirano podjetje za reševanje problemov pri parkiranju koles, jo najdemo za Vas!

 

Široka paleta rešitev za parkiranje koles zadovoljuje vse potrebe na izbranih lokacijah. Kratkočasna parkiranja, kar se običajno izvaja ne manjših območjih, rešujemo z različnimi stojali, okvirji ali sistemi zgoščenega parkiranja. Pri parkiranju koles za daljša časovna obdobja so rešitve pogojene z vrsto dejstev, ki jih je potrebno upoštevati (lokacija, količina koles, čas parkiranja, zaščito pred krajo, udobnost…), da se lahko določi najprimernejši sistem.  Zaupajte nam vaš problem in pomagali Vam ga bomo rešiti na najboljši možni način, z vrsto možnosti, ki jih ponujajo sistemi!

 

Easylift+

 

 

Velovator

 

 

Velo-frame

 

 

Easylift + je sistem parkiranja koles v dveh ravneh. Kolesa so  parkirana eden nad drugim, kar podvoji  zmogljivost shranjevanja. Sistem uporablja vgrajene plinske vzmeti, ki pomagajo pri dvigovanju in spuščanju koles na zgornji nivo. Edinstven sistem loput zagotavlja varen in nadzorovan ter prostoročen spust pri snemanju kolesa.

 

Kolesarsko dvigalo Velovator omogoča podvojeno parkiranje koles v višjih prostorih. Ta inovativni sistem je enostaven  za uporabo, brez zahtevnega vzdrževanja in zelo pregleden. Primeren je za skoraj vse vrste koles.  Uporabniško zelo prijazen in brez zahtevnega vzdrževanja.

 

 

Z različnimi stojali in okvirji se da enostavno prilagajati posameznim lokacijam za varno shranjevanje koles. Sistemi so oblikovani tako, da so kolesa povsem zaščitena pred krajo in poškodbami. Optimalno razmerje med ceno, zmogljivostjo in praktičnostjo sisteme uvršča v sam vrh uporabe. Sistemi so enostavni za postavitev in uporabniku prijazni.

 

 

 

 Avtomatski parkirni sistem za kolesa Bikespender.

 

 

 Kontaktirajte nas, posredovali vam bomo več podatkov oziroma vam predlagali najboljšo rešitev!

 

 NAGRA d.o.o., 2013. Vso prikazano gradivo je avtorsko zaščiteno, kopira se lahko samo tehnična dokumentacija in prospektni materiali za lastne potrebe, brez spreminjanja in posegov v vsebino.

Kontaktirajte nas:  Info@nagra.si