nagra  parkirni sistemi d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark Velopa Novice O podjetju Kontakt

 

Enostavni parkirni sistemi za kolesa  Velo-frame

 

Iredno široka paleta estetsko zanimivih, funkcionalnih, in kompaktnih stojal – okvirjev za parkiranje koles vam omogoča postavitev praktično na vsako izbrano mesto. So idealna rešitev za hitro parkiranje koles, za časovno krajša  obdobja. Vsi sistemi omogočajo idealna stabilno in urejeno parkiranje ter so primerni za vse vrste koles z različnimi širinami pnevmatik. Montaža je dokaj enostavna, vzdrževanja skorajda ni. Za lažji pregled so stojala razvrščena v nekaj skupin.

 

 

Skupina stojal

 

Skupina okvirjev

 

Skupina nosilcev

 

 

- Kateri so najboljši kolesarski parkirni sistem?

- Kaj boste izbrali, kakšna je najboljša rešitev za vašo situacijo?

- Potrebujete nasvet po meri?

 

Največji izbor rešitev, enostavnost prilagajanja okolju ali specifičnim pogojem, kakovost izvedbe, so garancija za izbor, ki bo zagotavljal varnost in enostavnost uporabe parkirnih sistemov za kolesa in kolesarje.

 

Le izbira ustreznega, kakovostnega in zanimivega parkirnega sistema, za ustrezno mesto in seveda v ustrezni količini pomeni, da ga bodo kolesarji raje in tudi pogosteje ter predvsem pravilno in z veseljem uporabljali.

 

 Pokličite nas, posredovali vam bomo več podatkov oziroma za vas pripravili najboljšo rešitev!

 

 NAGRA d.o.o., 2013 Vso prikazano gradivo je avtorsko zaščiteno, kopira se lahko samo tehnična dokumentacija in prospektni materiali za lastne potrebe, brez spreminjanja in posegov v vsebino.

Kontaktirajte nas:  Info@nagra.si