nagra  parkirni sistemi d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark Velopa Novice O podjetju Kontakt

Easylift+   parkirni sistemi za kolesa   VelopA
     

Parkirni sistem Easy Lift+ je primeren za postavitev v zaprtih prostorih ali na prostem. Osnovni elementi v enostranski izvedbi so standardizirani in omogočajo od  4, 8, 12 ali 16 parkirnih mest. Obojestranski sistem pa omogoča od 6, 14, 22 ali 30 parkirnih mest. Osnovne elemente je možno poljubno kombinirati. Vse različice sistemov so na voljo z medosno razdaljo 37,5 cm ali 40 cm. Druge dimenzije so dobavljive le na zahtevo.  Easy Lift + je parkirni sistem, ki je primeren za vsa kolesa s pnevmatikami širin od 27 do 47 mm in premerom kolesa od 24 "do 29" , vključno z mestnimi, cestnimi, gorskimi, hibridnimi in otroškimi kolesi.  Sistem dolgotrajno zanesljivo deluje, potrebuje malo vzdrževanja in ima vgrajeno optimalno zaščito pred krajo koles.

     

Easylift01.jpg
 

Kolo odstavimo,

 
Easylift02.jpg
 

izvlečemo kanal,

 
Easylift03.jpg
 

ga pritisnemo navzdol,

 
Easylift04.jpg
 

kolo zapeljemo nanj,

 
Easylift05.jpg
 

narahlo privzdignemo,

 
 
Easylift06.jpg
 

potisnemo naprej

 
Easylift07.jpg
 

do končnega

 
Easylift09.jpg
 

položaja.

 
Easylift13.jpg
 

Ob ročici je nastavek

 
Easylift08.jpg
 

za zaklepanje kolesa,

 
 
Easylift11.jpg
 

vstavimo ključavnico,

 
Easylift12.jpg
 

zaklenemo

 
Easylift10.jpg
 

in kolo je na varnem!

 

 

 Kontaktirajte nas,  za vas pripravimo najboljšo rešitev!                                                                                           Nekaj več podatkov je v prospektu:PDF

 

NAGRA d.o.o., 2013 Vso prikazano gradivo je avtorsko zaščiteno, kopira se lahko samo tehnična dokumentacija in prospektni materiali za lastne potrebe, brez spreminjanja in posegov v vsebino.

Kontaktirajte nas:  Info@nagra.si