nagra d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark    O podjetju Kontakt

 

NAGRA  d.o.o.

Mlinska ulica 22, SI-2000 Maribor
telefon: +386 2 250 15 87, telefax: +386 2 620 36 36
 
e-pošta: info@nagra.si
 
 
Projektiranje in svetovanje sta osnova in temelj našega delovanja.
 

Smo specializirani ponudnik rešitev pri reševanju mirujočega prometa. Naša kompetentnost in prednost je v usposobljenosti iskanja prostorskih in ekonomskih racionalizacij pri izgradnji stanovanjskih in poslovnih objektov. Investitorji in projektanti smo vaš kompetenten in visoko strokoven partner, kateri vam lahko pomaga pri zagotavljanju zadostnega števila parkirnih mest ter z možnimi prostorskimi in ekonomskimi racionalizacijami doprinese k finančni učinkovitosti vašega projekta. Poiščemo rešitve, ki ustrezajo potrebam vsake stranke. Z oblikovanjem in ustvarjanjem vsakega posameznega projekta - izdelka izboljšujemo kakovost življenja, s poudarkom na zanesljivosti, varnosti, udobju, estetiki in pozornosti do detajlov.

 

 

 

Družba  » WÖHR AUTO PARKSYTEME GmbH«  je brez skromnosti v svetu vodilno podjetje na področju smotrnejše izrabe parkirnih površin z mehanskimi parkirnimi sistemi. In to predvsem, kadar se pogovarjamo o racionalizaciji ter tehnično primernih rešitvah parkiranja. Pri tem se lahko pohvalimo z referenčnimi projekti ter velikim številom priznanih arhitektov, ki so se pri svojem delu zanesli na naš tehnični oddelek in ki jim je pomagal ustvariti kvalitetne ter s strani naročnikov in uporabnikov pohvaljene rešitve.

 

 Pripomniti želimo, da je načeloma vsa naša strokovna podpora vključena v našo prodajno ceno. Tako lahko proti naročniku nastopate kot skrbno razmišljajoč projektant, ki ničesar ne prepušča naključju, mi pa vam seveda zagotavljamo, da bomo pri izdelavi dokumentacije skrbno upoštevali vse vaše želje pri oblikovanju objekta, ter vam zagotavljali čim širšo izrazno svobodo, obenem pa skrbeli za tehnično ustrezne in pravilne rešitve.

 

Ker pa seveda pri kompleksnejših projektih ne moremo nuditi kvalitetnega svetovanja in razdelave idejnih zasnov, ne da bi pokrivali vsaj tekoče stroške, moramo le-te ob tej priliki zaračunati, jih pa seveda ob uspešni realizaciji projekta vrnemo naročniku.

 

Nekaj zelo atraktivnih projektov najdete na naslovu:

http://www.woehr.de/en/projekte/index.php

in tudi na naslovih:

http://www.nagra.si,   http://www.parkirni-sistemi.si

 

Predlagamo Vam, da nam posredujete informacije o vašem zemljišču, projektu ali zgradbi (situacijo, skice, tlorisi in preseke), da bomo imeli boljše pregled nad problemom, ki ga je potrebno rešiti. Zahvaljujoč velikemu števili različnih tipov in izvedb parkirnih sistemov (avtomobilskih dvigal) bomo za vas poiskali najboljšo rešitev.

 

Naša lokacija:

 

 

NAGRA d.o.o. 2013 Vso prikazano gradivo je avtorsko zaščiteno, kopira se lahko samo tehnična dokumentacija in prospektni materiali za lastne potrebe, brez spreminjanja in posegov v vsebino.

Kontaktirajte nas:  info@nagra.si