nagra  d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark Velopa Novice O podjetju Kontakt

Združenje proizvajalcev dvigal  Stevan iz Verone je v več kot 50 letni tradiciji razvilo vrsto dvigal, od tradicionalnih do najnaprednejših z najsodobnejšimi tehnologijami. Dvigala odlikuje visoka kakovost varnega prevoza tovora in ljudi z najvišjo stopnjo zanesljivosti, funkcionalnosti in prilagodljivosti.

FOTO GALERIJA

Električna dvigala

 

Električna dvigala so najprimernejša za vgradnjo v stavbah z več etažami in z zelo visoko frekvenco prometa.  So tišja ob delovanju a kljub temu pa lažje dosegajo višje hitrosti.

 

Hidravlična dvigala

 

Hidravlična dvigala so primerne za vgradnjo v manjše, nižje objekte (hiše) kjer ni veliko prometa. So lahko z ali brez strojnice in predvidena  za hitrosti med 0,30 in 0,60 m/s.

 

Panoramska dvigala

 

Panoramska dvigala so v celoti ali samo delno opremljena s steklenimi stenami, kar potnikom zagotavlja manjši občutek utesnjenosti in predvsem lep pogled izven kabine, na okolico.

 

Električne dvižne ploščadi

 

Dvižne ploščadi - dvigala brez kabine so primerna za prevoz oseb znotraj in zunaj stavb. Osnovne značilnosti teh dvigal je, da so idealna predvsem za uporabnike z zmanjšano gibljivostjo. Ploščadi brez kabine so sposobni preseči razlike do 2 m,  in imajo avtonomijo delovanja še približno 2 uri.

Mini dvigala

 

Mini dvigala so majhna dvigala namenjena uporabi v restavracijah, hotelih, barih, trgovinah, bolnišnicah, lekarnah, stanovanjih v večnadstropnih stavbah  Na voljo so zmogljivosti do 300 kg in do 30 m višine. So vsestransko in prilagodljiva z množico dodatkov.

 

Ploščadi brez kabine

 

Panoramske ploščadi se lahko vgradijo v zastekljene ali delno zastekljena jaške. Uporabnikom predstavlja priložnost opazovanja okolice iz nenavadnega zornega kota. Strukture so iz nerjavečega jekla, primerna za vgradnjo v zaprtih prostorih ali na prostem

 

 

 

 

Stopniščno dvigalo

 

Stopniščno dvigalo s ploščadjo za prevoz invalidskih vozičkih z ravno in ukrivljenim vodilo s spremembami v fiksno ali spremenljivo vzponi in največjo zmogljivostjo 230 kg, v širino pa potrebuje 130 cm prostora.

Stopniščni sedež

 

Stopniščni sedež je idealen način za premagovanje ravnih ali ukrivljenih stopnic za osebe z omejeno gibljivostjo do 130 kg. Uporaba je zelo preprosta, nadzor je s pomočjo ročice na naslonu za roke.

Stopniščna ploščad

 

Stopniščna ploščad je zasnovana za spiralne stopnice z veliko krivuljami in premagovanje razdalj do 70 m in ne ovira peščev. Primerna za notranja in zunanja stopnišča.

 

     

Kontaktirajte nas, posredovali vam bomo več podatkov oziroma vam predlagali najboljšo rešitev!

 

NAGRA d.o.o., 2013 Vso prikazano gradivo je avtorsko zaščiteno, kopira se lahko samo tehnična dokumentacija in prospektni materiali za lastne potrebe, brez spreminjanja in posegov v vsebino.

Kontaktirajte nas:  info@nagra.si